Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Toni Tammi
0400 740 404
Haarlantie 4, 25500 Perniö

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille





Rauhallisella Melassuon asuntoalueella sijaitseva paritalohuoneisto, josta on lyhyt matka niin päiväkotiin kuin Perniön liikuntakeskukseen. Huoneisto on siistikuntoinen ja sen pesutilat ja keittiö ovat saneerattu. Piha-alueella on erillinen autotalli/varastorakennus. Suojaisa patio sijaitsee talon päädyssä ja piha-alue on aidattu. Lisätietoja löytyy www.tt-valitys.fi
Rakennus
Tyyppi Paritalo
Sijainti Metsämarjantie 1 B, 25500 Perniö
Tilat 3h, k, ph, s, wc, vh
Asuin- / kokonaispinta-ala 80,0 m2 / m2
Rakennusvuosi 1982
Kattotyyppi / Kate Aumakatto, peltikate
Kerrosluku 1
Lämmitys Sähkölämmitys. Olohuoneessa on ilmalämpöpumppu, pesutiloissa on sähköinen lattia
Rakennusaine Puu, tiiliverhoilu
Energiatodistus
Tilat / Pinta-alat Huoneistossa on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, pesuhuone, sauna, wc ja vaatehuone. Piha-alueella on autotalli ja varastotila. Molemmat ovat kylmiä tiloja.
Keittiö/varusteet Keittiössä on jääkaappi, pakastekaappi, astianpesukone, keraaminen liesi ja liesituuletin. Keittön kaapistot ovat hyväkuntoiset ja keittiötasot ovat laminaattia. Kaapistot ja pääosa kodinkoneista on uusittu v. 2015. Keittiön lattiassa on muovimattoa ja seinät ovat tapetoidut.
Olohuone/varusteet Olohuoneessa on tapetoidut seinät ja lattiassa muovimatto. Olohuoneen yhteydessä on ruokailutila. Ilmalämpöpumppu sijaitsee olohuoneessa.
Makuuhuoneet/varusteet Asunnossa on kaksi makuuhuonetta. Molemmissa makuuhuoneissa lattia on muovimattoa ja seinät ovat tapetoidut. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.
Kylpyhuone/varusteet Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi, pesukoneliitäntä, allaskaappi, peili ja allaskaapisto. Kylpyhuone on saneerattu v. 2015.
Wc/varusteet Huoneistossa on erillinen wc, joka on saneerattu v. 2015. Wc :ssä on peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin ja kaapisto. Wc: n lattia on muovimattoa ja seinät ovat puoliksi paneelia ja puoliksi tapettia.
Sauna Kyllä
Korjaukset Huoneiston osalta peltikate on maalattu ja ilmalämpöpumppu on asennettu v. 2019, patio on rakennettu v. 2018, keittiökaapistot ja pääosa kodinkoneista on uusittu v. 2015, pesuhuone ja wc on saneerattu v. 2015.
Kunto Hyvä
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Aidattu, tasainen piha-alue, jossa on nurmialuetta ja puustoa.
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Salo
Kylä/Kaup.osa Perniö
Tilannimi Tapionnuoli
RN:o 29:32
Kiinteistötunnus 734-619-29-32
Tontin pinta-ala 1.386,0 m²
Tontin omistus Oma
Kunnallistkn. On
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus e=0,25
Kiinnitykset 100.600,00 €
Rasitteet / oikeudet Paritalo on kiinteistömuotoinen ja huoneistojen omistajien välillä on laadittu hallinnanjakosopimus.
Lisätietoja Salon kaupunki, puh. 02 7781
 
Asuinaluetietoja
Palvelut Perniön keskustan palveluihin, mm. ruokakaupat, apteekki, kirjasto, pankki, terveyskeskus, on matkaa noin 1 km. Perniön liikuntakeskukseen on matkaa noin 0,7 km.
Liikenneyhteydet Perniön linja-autoasemalle on matkaa noin 1 km.
Koulut Lähimpään päiväkotiin, sekä yläkouluun ja lukioon on matkaa alle 1 km. Alakouluun on matkaa alle 2 km. Uuden alakoulun rakentaminen Perniöön aloitetaan syksyllä 2020.
 
Asumiskustannukset
Kiinteistövero 157,75 €
 
Hintatiedot
Velaton hinta 83.500,00 €
Myyntihinta 83.500,00 €