Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Katri Kuivakoski
044-0565001
Tulkkilantie 15, 32800 Kokemäki

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Rinnetontilla oleva 1960 -luvun talo, jossa käytännöllinen huoneratkaisu; riittävästi huoneita ja hyvät huoltotilat. Keittiökaapit uusittu lähivuosina sekä samalla tiloja avarrettu poistamalla keittiön ja ruokailutilan välinen seinä. Vesikeskuslämmitys sähköllä, lämmityskattila uus. n. 5 v sitten. Peltikatto uus. 2000-luvulla, ulkovuorauksena on tiilen päälle tehty rappaus. Talon kellarikerroksessa on pannuhuone, lämminvesivaraaja, varastotiloja ja talouskellari sekä lisäksi talon katutasossa on autotalli. Keskustaan n. 3 km. Soita ja sovi esittelyä!
Rakennus
Tyyppi Omakotitalo
Sijainti Malantie 5, 29200 HARJAVALTA
Tilat 4h+k+s
Asuin- / kokonaispinta-ala 98,0 m2 / 154,0 m2
Rakennusvuosi 1964
Kattotyyppi / Kate Harja/profiilipelti
Kerrosluku 1
Lämmitys Varaava sähkölämmitys/vesikeskusl.
Rakennusaine Puu/tiili/rappaus
Energialuokka H
Energiatodistus
Tilat / Pinta-alat Omakotitalo: 2-3 mh + rh + oh + s, n. 98 m² (2 makuuhuoneen ja aputilojen korkeus n. 2.2 m), ruokailutilasta on mahdollista tehdä makuuhuone. Lisäksi on autotalli n. 16,5 m² ja kellarissa: varastotiloja, pannuhuone sekä talouskellari, yht. n. 40 m².
Keittiö/varusteet Kaapistot (uus. n. 4 v sitten), jääkaappi/pakastin, keraaminen sähköliesi (uusittu n. 3 vuotta sitten), liesituuletin, astianpesukone. Keittiön ja ruokailutilan väliseinä poistettu.
Olohuone/varusteet Olohuone, ruokailutila ja keittiö avaraa yhtenäistä tilaa. Olohuoneen seinissä tapetti, lattiassa muovimatto.
Makuuhuoneet/varusteet Seinissä tapetti, lattiassa muovimatto. Toisesta makuuhuoneesta käynti isoon vaatehuoneeseen. Tilaa voi käyttää myös pienenä makuuhuoneena.
Kylpyhuone/varusteet Suihku, pesukoneliitäntä. Noin 3 vuotta sitten uusittu kylpyhuoneen käyttövesiputket ja seinälaatat, lattialaatat maalattu.
Wc/varusteet Erillinen wc.
Sauna Kyllä
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Rinnetontilla oleva 1960 -luvun talo, jossa käytännöllinen huoneratkaisu; riittävästi huoneita ja hyvät huoltotilat. Keittiökaapit uusittu lähivuosina sekä samalla tiloja avarrettu poistamalla keittiön ja ruokailutilan välinen seinä. Vesikeskuslämmitys sähköllä, lämmityskattila uus. n. 5 v sitten. Peltikatto uus. 2000-luvulla, ulkovuorauksena on tiilen päälle tehty rappaus. Talon kellarikerroksessa on pannuhuone, lämminvesivaraaja, varastotiloja ja talouskellari sekä lisäksi talon katutasossa on autotalli. Keskustaan n. 3 km. Soita ja sovi esittelyä!
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Harjavalta
Kylä/Kaup.osa Torttila
Tilannimi Tontti n:o 6/228
RN:o 3:124
Kiinteistötunnus 79-434-3-124
Tontin pinta-ala 1.200,0 m²
Tontin omistus Oma
Kunnallistkn. sähkö, vesi, viemäri
Maasto Loiva rinne, toisella puolen oleva tontti selvästi alempana.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus e=0,2
Kiinnitykset 70.000,00 €
 
Asuinaluetietoja
Palvelut Keskustan palvelut n. 3 km.
Liikenneyhteydet Juna- ja bussiasema n. 3 km.
Koulut Ala- ja yläaste, lukio n. 3 km.
 
Hintatiedot
Velaton hinta 43.000,00 €
Myyntihinta 43.000,00 €