Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Katri Kuivakoski
044-0565001
Tulkkilantie 15, 32800 Kokemäki

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

1930-luvulla rakennettu hirsitalo kauniilla rinnetontilla Kokemäenjoen rannassa. Asuinrakennuksen remontti juuri valmistunut; lattiarakennetta korjattu keittiön, eteisen ja pesutilojen osalta, eristeenä käytetty luonnollista puukuitueristettä. Myös keittiön, eteisen ja pesutilojen pinnat ja ovet sekä käyttövesiputket uusittu. Talon sähköpatterit uusittu -05 & -20, lisäksi lämmitykseen useita tulisijoja. Saunarakennus suojaisella paikalla aivan rannan vieressä, kiuas ja pata uusittu -11. Pihapiirissä myös 2 piharakennusta. Kaupungin vesi- ja viemäriliittymät, viemäriputket uusittu. Mukava sijainti rauhallisella luonnonläheisellä asuinalueella, kuitenkin vain n. 2 km:n päässä keskustasta. Kuntokartoitus tehty. Kysy lisää!
Rakennus
Tyyppi Mökki tai huvila
Sijainti Kuoppalantie 21, 32800 KOKEMÄKI
Tilat 4h+k+kh
Asuin- / kokonaispinta-ala 91,0 m2 / m2
Rakennusvuosi 1930-luku
Kattotyyppi / Kate Harja/pelti
Kerrosluku 1,5
Lämmitys Sähköpatterit (-05 & -20), puuhella, 3 pönttöuunia.
Rakennusaine Hirsi/puu
Energiatodistus
Tilat / Pinta-alat Kuisti, eteinen, keittiö, 3 huonetta, kh. Alakerran pinta-ala n. 63 m². Yläkerrassa 2 huonetta. Kerrosten pinta-ala yht. n. 91 m². Asuinrakennuksen yhteydessä myös kellari. Tontilla lisäksi rantasauna, varastorakennus/autotalli ja piharakennus, jossa verstastilaa, ja jossa toiminut ennen leipomo.
Keittiö/varusteet Kaapistot, iso jääkaappi, sähköliesi. Keittiöremontti juuri valmistunut; pinnat uusittu ja lattia avattu ja korjattu sekä eristeet uusittu.
Kylpyhuone/varusteet Pesutilaremontti juuri valmistunut. Tilaan asennettu suihku, lattialämmitys ja pesukoneliitäntä. Tilassa myös wc-varustus. Lisäksi kh:n remontin yhteydessä lattiarakenne korjattu.
Sauna Kyllä
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja 1930-luvulla rakennettu hirsitalo kauniilla rinnetontilla jokirannassa. - Asuinrakennuksen remontti juuri valmistunut; lattiarakennetta korjattu keittiön, eteisen ja pesutilojen osalta, eristeenä käytetty luonnollista puukuitueristettä. Myös keittiön, eteisen ja pesutilojen pinnat ja ovet sekä käyttövesiputket uusittu. - Sähköpatterit uusittu -05 & -20, lisäksi lämmitykseen useita tulisijoja. - Kaupungin vesi- ja viemäriliittymät, viemäriputket uusittu. - Saunarakennus suojaisella paikalla aivan rannan vieressä, kiuas ja pata uusittu -11. - Pihapiirissä myös 2 piharakennusta. - Kaapelitv. - Mukava sijainti rauhallisella luonnonläheisellä asuinalueella, kuitenkin vain n. 2 km:n päässä keskustasta. - Kuntokartoitus tehty. - Kysy lisää!
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Kokemäki
Kylä/Kaup.osa Kuoppala
Tilannimi Rajala
RN:o 5:38
Kiinteistötunnus 271-428-5-38
Tontin pinta-ala 2.200,0 m²
Tontin omistus Oma
Maasto Jokirantaa kohti laskeva rinnetontti. Puita ja istutuksia.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus e=0,3
Lisätiedot Tontinmittaus on rakennusluvan saamisen edellytys. Kohteella on B- suojelumerkintä (lievemmin suojeltava kohde).
Lisätietoja Kokemäen kaupunki
 
Asuinaluetietoja
Palvelut Kokemäen keskustaan n. 2 km.
 
Asumiskustannukset
Kiinteistövero 164,35 €
 
Hintatiedot
Velaton hinta 89.000,00 €
Myyntihinta 89.000,00 €