Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Oskari Tuominen
02-4385011
Tullikatu 13, 21100 Naantali

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Huvila meren rannalla jonka edustalla on laguunimainen hiekkaranta. Erittäin hyvän tieyhteyden päässä (yksi lossi Kustavi-Vartsala välillä) sijaitseva merenrantakiinteistö. Omalla vesialueella sijaitseva luoto rannan edustalla tarjoaa suojaa sekä ilmeikkyyttä. Rannan edustalta löytyy myös Kustavin alueelta tuttua loivaa laakakalliota. Tontin pääilmansuunta on pohjoinen, jonka ansiosta kiinteistöä hellii ilta-aurinko. Tontti on muodoltaan sellainen, että aurinko pääsee paistamaan melko hyvin koko päivän. Pimeää tästä kiinteistöstä ei oikein millään saa. Asuinrakennus on rakennettu vuonna 2005 (keittiön, kylpyhuoneen, saunan ja parven osalta sisäkatto sekä lattia aiemmin kiinteistöllä olleen hirsimökin peruja) ja se vastaa kaikilta mukavuuksiltaan nykyostajien tarpeita. Juomavesi tulee omasta porakaivosta, jätevedet on hoidettu lain vaatimalla tavalla ja talosta löytyy erillistä sisävessaa myöten kaikki tarpeellinen. Talo on perustettu tukevasti kalliolle ja se pääsee tuulettumaan koko matkalta alapohjan osalta. Piha-alueelta löytyy laadukas grillikatos, jonka lasitetusta osasta pääsee ihailemaan merinäkymiä. Grillikatoksen edustalla on terassialue. Lisäksi kiinteistöllä on säilytystilaksi soveltuva varastorakennus. Rantaan asti pääsee ajamaan autolla, josta löytyykin oma veneluiska sekä laituri venepuomeineen. Rannassa on myös ponttoonilaituri. Isommalle veneelle löytyy kiinnityspaikka omalla vesialueella sijaitsevasta luodosta, jolle on rakennettu kävelysilta. Kiinteistölle ei järjestetä yleisesittelyjä. Lisätiedot ja esittelyt: Oskari Tuominen LKV Tuomiset Oy 050-3737819 tai oskari@tuomiset.fi
Rakennus
Tyyppi Mökki tai huvila
Sijainti Nurlanperintie 46a, 23360 Kustavi
Tilat 3h+k+kph+s+wc
Asuin- / kokonaispinta-ala 88,0 m2 / 102,0 m2
Rakennusvuosi 2005
Kattotyyppi / Kate harjakatto / huopakate
Kerrosluku 1+parvitilat
Lämmitys Sähkö (sähköpatterit), ilmalämpöpumppu, puu (takka on olohuoneessa).
Rakennusaine hirsi/puu
Energiatodistus Kyllä
Tilat / Pinta-alat Kiinteistöllä on lisäksi grillikatos, jonka edustalla on terassia. Piha-alueella on myös varastorakennus.
Keittiö/varusteet Jääkaappipakastin (2021), pakastin, induktioliesi (2019), erillisuuni ja induktioliesi (2019), astianpesukone.
Kylpyhuone/varusteet Laatoitettu tila jossa on kattoikkuna. Kauppaan kuuluu suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä.
Wc/varusteet Erillinen wc, kiinteät valaisimet.
Sauna Kyllä
Korjaukset Talo on valmistunut vuonna 2005. Perustettu kallion varaan, alapohja on tuulettuva.
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Lämminvesivaraaja kuuluu kauppaan.
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Kustavi
Kylä/Kaup.osa Etelä-Vartsala
Tilannimi Suppilovahvero
Kiinteistötunnus 304-411-4-24
Tontin pinta-ala 6.960,0 m²
Tontin omistus Oma
Maasto maapinta-ala 4260m², vesipinta-ala 2700m²
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Kiinnitykset 360.000,00 €
Rasitteet / oikeudet tieoikeus ja tierasite (kiinteistölle johtava tie on oikeus ja kiinteistön takarajalla kulkeva tie on rasite, kiinteistön käyttöaluetta ei uhkaa rasite josta ostajan olisi syytä olla huolissaan).
Lisätietoja Kustavin kunta
 
Asumiskustannukset
Kiinteistövero 141,16 €
 
Hintatiedot
Velaton hinta 395.000,00 €
Myyntihinta 395.000,00 €