Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa
Haetaan kuvia..

Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
044-7477 800 (vain puhelut)
Savilankatu 6, 26100 Rauma

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Laadukasta ja modernia asumista ydinkeskustassa, klassisessa Pohjolatalossa. Linjasaneerauksen yhteydessä suoritetaan asunnoissa laajamittaisesti sisäpintojen tason korotusta vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Asunnot sijaitsevat 2.- 5. kerroksessa ja asuntojen koot vaihtelevat 55 m²-68,5 m² välillä. Asunnot ovat kaksioita ja isommissa asunnoissa on mahdollisuus jakaa väliseinällä olohuonetta siten, että asuntoon tulee toinen makuuhuone. Suunnittelu on kompaktia ja asunnoissa on kauniit wc/kylpyhuoneet. Sisäpihan puoleisissa asunnoissa on parvekkeet. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevan kotisi värimaailmaan, materiaaleihin sekä keittiökalusteiden ovi- ja tasomalleihin. Kaikkiin asuntoihin on tulossa laadukkaat Puustellin kalusteet, sekä korkealuokkaiset Siemensin kodinkoneet, mm. liesituuletin on integroitu induktiotasoon. Talo on kaukolämmössä ja asunnoissa on lattialämmitys. Soita meille, niin kerromme lisää tulevasta kodistasi.
Huoneisto
Tyyppi Kerrostalo
Sijainti Tehtaankatu 6 B , 26100 Rauma
Tilat 2h+ k
Asuin- / kokonaispinta-ala 68,0 m2 / 68,0 m2
Kerros/Kerroksia 1 / 6
Hissi Kyllä
Ikkunoiden suunta Itä/ etelä
Parveke/terassi Itäparveke
Keittiö/varusteet Avokeittiö saarekkeella aukeea olohuoneeseen. Puustellin laadukas keittiö. Materiaalit valittavana laajasta valikoimasta. Siemensin kodinkoneet; induktiokeittotaso liesituulettimella,erillisuuni, jääkaappi/pakastin ja integroitu astianpesukone. Keittiön kuva liitteenä.
Makuuhuoneet/varusteet Makuuhuoneessa Puustellin kaapistot.
Kylpyhuone/varusteet Laatoitettu kylpyhuone/wc lattialämmityksellä. Kalusteet Puustellilta. Pesukoneliitäntä.
Kodinhoitohuone/varusteet Kodinhoitotila kylpyhuoneen yhteydessä.
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus
 
Yhtiö
Nimi Asunto Oy Rauman Tarvosaarenpuisto 4
Rakennusvuosi 1963
Osakenumerot 12866-13545
Kattotyyppi/kate Huopakate
Asuinhuoneistot 51
Liikehuoneistot 9
Rakennusaine Tiili
Lämmitys Kaukolämpö/ lattialämmitys
Autopaikat Autotalleja 2, molemmissa 18,5m² ja 70 osaketta.
Yhtiön yhteiset tilat Sauna, pesutupa, ukoiluvälinevarasto, kuivaushuone
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Suoritetut korjaukset Ikkunat
Suunnit. korjaukset Taloyhtiössä on meneillään peruskorjaushanke. Toteutuksen ajankohta 2020-2021.
Isännöitsijä/puh. Rauman Talokeskus  Mikko Luovi  044 782 2804
Tontin pinta-ala n. 2423.00 m²
Omistus Oma
Antenni Kaapeli-TV
Lisätietoja Yhtiössä meneillään laaja peruskorjaushanke, jonka yhteydessä myös yhtiöjärjestystä tullaan muuttamaan. Huoneistoselitelmiin ja vastikeperusteisiin on tulossa muutoksia. Tämän hetkisten suunnitelmien mukaan peruskorjauksen sisältö on seuraava: - kattopinnoitteen uusiminen - hissien uusiminen - piha-alueen kunnostus - salaojien uusiminen/ sadevesiviemäröinnin uusiminen - patolevyjen asennus - alapohjan maa-aineksen vaihto - pohjavesipumppaamon rakentaminen - jätevesiviemäreiden uusiminen - käyttövesiputkistojen uusiminen, huoneistokohtainen mittarointi etäluennalla - huoneistojen lämmitysputkien uusiminen (lattialämmitys) KPH sähköinen lattialämmitys - huoneistojen jäähdytysputkistojen rakentaminen - poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän rakentaminen - sähköpääkeskuksen uusiminen - mittauskeskuksien uusiminen - huoneistojen keskuksien ja sähköjärjestelmän uusiminen - huoneistojen keittiökalusteiden uusiminen - huoneistojen KPH kalusteiden uusiminen - huoneistojen pintojen uusiminen - uusi yhteinen saunatila - asuntojen ovien uusiminen - rappukäytävien kunnostus - varastotilojen kunnostus - kulun esteettömyyden rakentaminen - huoneistot varustetaan erillisellä jäähdytyslaitteella - rakennetaan uusi saunatila B-rapun alakertaan - asuntojen ulko-ovien uusiminen Peruskorjauksen suunnitelmat voivat muuttua. Yhtiöllä neuvoteltuna 4.500.000,00 euron laina peruskorjausta varten. Lainan ensimmäinen lyhennys on 31.12.2021. Lainasta maksetaan korkoja alkaen 30.6.2020, 6kk välein. Lainan takaisinmaksun huoneistokohtaisia osuuksia ei voida määrittää ennen kuin mahdolliset muutokset vastikeperusteisiin ollaan vahvistettu. Laina-aika 20 vuotta.
 
Asuinaluetietoja
Kaavoitustilanne Asemakaava
Palvelut Kaikki keskustan palvelut vieressä.
Liikenneyhteydet Paikallisbussi
Koulut Yläaste 1,5 km, ala-aste 1 km, päiväkoti 200m
 
Hinta
Velaton hinta 210.800,00 €
Myyntihinta 210.800,00 €