Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Håkan Wilen
0400-414895
Ahventie 4 A (6.krs), 02170 Espoo

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

NYT UUSI HINTA ! TÄMÄ MYYDÄÄN NYT ! Moneen käyttöön soveltuva omakotitalon toinen pääty, Talossa on kolme erillistä huoneistoa ( 200 + 62 +48 m2 ) omilla sisäänkäynneillään. Jokaisessa huoneistossa oma sauna ja katettu terassi sekä varasto. Tässä suurimmassa huoneistossa on takka ja muissa takkavaraukset. Autopaikkoja on yhteensä 3 kpl, joista yksi tolppa. Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Talo, jossa on suojaisa piha on valmistunut 2004, joten suurista remonteista ei ole tietoa. Loistavat liikenneyhteydet ja palvelut Oulunkylän keskustassa. Mahdollisuus ostaa myös kaikki kolme huoneistoa. Kohde myydään vuokrattuna ja vuokratuotot ovat yhteensä n. 50 000/v. Kaupan yhteydessä tontista laaditaan hallinnanjakosopimus. Tontin pinta-ala määräytyy nyt käytetyn rakennusoikeuden mukaan. Vuotuiset käyttökustannukset ja kiinteistövero ovat n. 3 000 euroa/v. Kauppa voidaan myös tehdä perustettavan As Oy:n lukuun Näitä on harvoin tarjolla ja tämäkin muunneltavuutensa vuoksi suuren kiinnostuksen kohteena, joten toimithan nopeasti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelystä ! Myyntiä hoitaa Håkan Wilen 0400 414 895
Rakennus
Tyyppi Omakotitalo
Sijainti Vilkenintie 2 B, 00640 HELSINKI
Tilat 5h + sauna + keittiö + terassi + oma piha
Asuin- / kokonaispinta-ala 200,0 m2 / 200,0 m2
Rakennusvuosi 2004
Kattotyyppi / Kate Pulpetti/pelti
Kerrosluku 2
Lämmitys Kaukolämpö
Rakennusaine Puu
Energiatodistus Ei. Ei Energiatodistusta
Tilat / Pinta-alat Omakotitalon toinen pääty, jossa alakerrassa 5 keittiö, ruokailutila, kirjasto, sauna ja pesutilat, sekä iso avara olohuone jossa huonekorkeus n. 6 m ja siellä on myös varaava takka. Sisäänkäyntejä on kaksi ja toisen yhteydessä on kuraeteinen. Yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta sekä kaksi vaatehuonetta ja tietenkin oma kylpyhuone.
Keittiö/varusteet Liesi/uuni, liesituuletin, jääkaappi, pakastin, astianpesukone
Wc/varusteet Sauna, poreamme, 2 erillistä kylpyhuonetta joissa suihkut, lattialämmitys ja pesukoneliitäntä, kodinhoitohuone kuraeteisellä, erillinen wc.
Sauna Kyllä
Korjaukset Rännit korjattu pitkältä sivulta 2012 ja muut tulee tarkistaa. Parvekkeiden ja terassirakenteen puuosat kaipaavat pikaista kunnostamista ja rakennus kaipaa ulkomaalausta.
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Huoneistossa on varaava takka. Kiinteistössä on älykäs sähköjärjestelmä ja keskuspölynimuri. Tekninen tila sijaitsee B-huoneiston oven vieressä. Pintamateriaalit: laminaattiparkettilattiat, seinät maalattu
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Helsinki
Kylä/Kaup.osa Oulunkylä
Kiinteistötunnus 91-28-97-4
Tontin pinta-ala 1.461,0 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus 584
Kiinnitykset 816.800,00 €
Lisätiedot Vuotuiset käyttökustannukset ja kiinteistövero koskevat koko kiinteistöä ja ne erotetaan toisistaan kaupan yhteydessä, joten todelliset kustannukset pienenevät nyt ilmoitetusta. Kohde myydään rasitteista vapaana.
Lisätietoja Helsingin kaupunki
 
Asuinaluetietoja
Palvelut Neste samassa korttelissa, kauppa 1 km,
Liikenneyhteydet Linja-autot ja juna Oulunkylän asemalta
Koulut Itä-Pakilassa ala-aste, yläaste ja lukio Vilkenintien päässä
 
Asumiskustannukset
Lämmityskustannukset 2.000,00 €
Kiinteistövero 1.190,00 €
Sähkönkulutus n. 100 €/v
 
Hintatiedot
Velaton hinta 495.000,00 €
Myyntihinta 495.000,00 €