Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Anne Hietala
044 750 9670
Kullaantie 8 A, 33960 Pirkkala

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Esittely: ma 23.7. 17:30 - 18:30
UUSI PARITALOKOTI KOIVISTONKYLÄÄN! Suositulle Koivistonkylän alueelle rakenteilla oleva 1.tasoinen paritalokoti, jonka suunnittelussa on huomioitu tehokas ja selkä tilojen käyttö. Huonekorkeus on hulppeat 290cm! Puustellin keittiö ja osin integroidut kodinkoneet lisäävät viihtyisyyttä. Asunnossa on nykyaikainen ja energiatehokas asuntokohtainen talotekniikka mm.vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto, LTO. Katettu tilava terassi lännen suuntaan ilta-aurinkoon. Lämpöeristetty autotalli. Valmis ja huoliteltu osin asfaltoitu piha-alue. Oma 1243 m2 kulmatontti, hallinnanjakosopimus. Arvoitu valmistumisaika 9/2018. Alueella hyvät palvelut, koulut, päiväkodit ja bussiyhteydet. Etäisyys Tampereen keskustaan vain. n.5km. Lisätiedot ja esittelyaikavaraukset anne.hietala@veranta.fi, 044 7509670
Rakennus
Tyyppi Paritalo
Sijainti Nurmenkatu 10 A, 33820 TAMPERE
Tilat 4h, k, sauna, varasto ja autotalli
Asuin- / kokonaispinta-ala 106,0 m2 / m2
Rakennusvuosi 2018
Kattotyyppi / Kate Pulpettikatto, huopakate
Kerrosluku 1
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys, lämmön lähteenä toimii vesi-ilmalämpöpumppu.
Rakennusaine Puu
Energialuokka C
Energiatodistus Kyllä
Tilat / Pinta-alat 4 huonetta, keittiö, sauna, kodinhoitohuone/pesuhuone, wc, erillis wc, vaatehuone sekä sisäänkäynnin yhteydessä oma kylmävarasto ja oma autotalli. Osittain katettu terassi ja piha.
Keittiö/varusteet Kalusteet ovat Puustellin tehdasvalmisteisia standardikalusteita, joissa on lakatut mdf- ovet. Työtasot ovat laminaattia. Keittiön pesuallas on Blanco Dalago 6 -mallin kivikomposiittia. Kodinkoneet ovat rst-pintaisia tai kalusteeseen integroituja. Keraaminen induktioliesitaso, erillisuuni, liesikupu, kylmäkaluste jääkaappi sekä kaappipakastin rst-pintainen, kalustepeitteinen integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni rst-pintainen. Kodinkoneet AEG, liesituuletin Electrolux.
Kph/wc/varusteet Wc- ja kylpyhuonetiloissa kalustus tehdään suunnitelmien mukaisesti Puustellin kalustekuvien mukaan pohjaratkaisujen mukaisesti ja niiden antamassa laajuudessa. Saunan laudetasot ovat haapaa ja seinäpaneelit haapaa. Saunojen ovet ovat lasisia. Asunnoissa on tilavaraus pyykinpesukone-kuivausrumpuyhdistelmätornille.
Pintamateriaalit Seinäpinnoilla maali. Kylpyhuoneiden sekä erillis -wc tilojen seinät laattaa. Saunan seinät paneloidaan ja käsitellään tummalla saunasuojalla. Huonetilojen sisäkatot toteutetaan ruiskutasoitettuina kattoina. Wc- ja märkätilojen katot paneloidaan ja käsitellään valkokuultomaalilla. Lattiat laminaattia. Jalkalistat toteutetaan valkoisilla listoilla. Wc- ja märkätilojen lattiat laatoitetaan.
Sauna Kyllä
Vapautuu Arvio 9/2018
Lisätietoja Asunnoissa on puurakenteiset osittain katetut terassit sekä osittain pensasaidantein rajatut asuntopihat. Asunnoilla on oma autotalli, ja tarvittaessa piha-aluetta voi hyödyntää hallinnanjakosopimuksen puitteissa asunnon osalta myös pysäköintiin. Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäri- sähkö - verkostoon. Varainsiirtovero 4%.
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Tampere
Kylä/Kaup.osa Koivistonkylä
Kiinteistötunnus 837-312-5396-15
Tontin pinta-ala 1.243,0 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus AP 300 + v70
Lisätietoja Tampereen kaupunki
 
Asuinaluetietoja
Liikenneyhteydet Tampereen joukkoliikenne
 
Hintatiedot
Velaton hinta 418.000,00 €
Myyntihinta 418.000,00 €