Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Katri Kuivakoski
044-0565001
Harjavallank. 11, Harjavalta, 29200 Harjavalta

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Komea, tilava ok-talo kahdenkin perheen tarpeisiin. Molemmissa kerroksissa erilliset keittiöt ja pesutilat/wc:t. Alakerran tiloja remontoitu lähivuosina; mm. keittiö, sauna ja pintoja uusittu. Vesikesk.lämm. öljyllä, lisäksi ilmalämpöpumppu. Lämmitys- ja käyttövesiputket pinnassa. Mukava sijainti metsään rajoittuvalla tontilla rauhallisen asfaltoidun kadun varressa, kuitenkin vain alle 2 km:n päässä Kokemäen keskustasta. Myös jokiranta lähellä. Sopii sijoituskohteeksikin. Myös vaihto pienempään, miel. rivitaloasuntoon huomioidaan!
Rakennus
Tyyppi Omakotitalo
Sijainti Orjapaadentie 29, 32800 KOKEMÄKI
Tilat 7h+2k+khh+th+s+2wc
Asuin- / kokonaispinta-ala 200,0 m2 / m2
Rakennusvuosi 1975, laaj. (yläkerta) 1989
Kattotyyppi / Kate Harja/pelti
Kerrosluku 1,5
Lämmitys Vesikesk.lämm. öljyllä + sähkövastus. Lämmityskattila -07. Ilmalämpöpumppu -08.
Rakennusaine Puu/tiilipäädyt
Energialuokka D2018
Energiatodistus Kyllä
Tilat / Pinta-alat Alakerta: Keittiö, ruokailutila, olohuone, 2mh, khh, th, kh, s, wc. Yläkerta: Keittiö, ruokailutila, aula/olohuone, 3 mh, wc. Lisäksi parveke. Asuinpinta-ala yht. n. 200 m². Talon yhteydessä on autotalli ja varasto. Pihassa on myös peltinen varastovaja.
Keittiö/varusteet Alakerran keittiö uusittu nykyaikaiseksi n. 2 v. sitten; vaaleat kaapistot, jääkaappi-pakastin, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, uuni ja astianpesukone. Ruokailutila keittiön ja olohuoneen välissä. Yk:n keittiössä vaaleat kaapistot, jääkaappi-pakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Lisäksi ruokailutila.
Kylpyhuone/varusteet Alkuperäiset laatoitetut pesutilat; suihku, vesikiert. lattialämmitys. Saunaremontti n. 2 v. sitten; lauteet ja pinnat uusittu. Pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa. Erillinen wc rem. n. 2 v sitten. Lisäksi yk:ssa wc. Alakerran pesuhuoneesta myös uloskäynti.
Sauna Kyllä
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Komea, tilava ok-talo kahdenkin perheen tarpeisiin tai sijoitukseen. - Molemmissa kerroksissa erilliset keittiöt ja kh:t/wc:t. - Alakerran tiloja remontoitu lähivuosina; mm. keittiö, sauna ja pintoja uusittu. - Vesikesk.lämm. öljyllä, lämm.kattila uusittu -07. - Ilmalämpöpumppu -08. - Lämmitys- ja käyttövesiputket pinnassa. - Kaupungin vesi- ja viemäriliittymät. - Mukava sijainti metsään rajoittuvalla tontilla rauhallisen asfaltoidun kadun varressa, kuitenkin vain alle 2 km:n päässä Kokemäen keskustasta. - Myös jokiranta lähellä. - 2074 m² aurinkoinen puutarhatontti. - Myös vaihto pienempään rivitaloasuntoon huomioidaan!
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Kokemäki
Kylä/Kaup.osa Kuoppala
Tilannimi Mäkikylä
RN:o 9:1
Kiinteistötunnus 271-428-9-1
Tontin pinta-ala 2.074,0 m²
Tontin omistus Oma
Kunnallistkn. Sähkö, vesi, viemäri
Maasto Melko tasainen tontti, jonkin verran istutuksia. Takapiha rajoittuu metsään.
Kaavoitustilanne Kaavoittamaton
Kiinnitykset 142.000,00 €
Lisätietoja Kokemäen kaupunki
 
Asuinaluetietoja
Palvelut Kaupungin keskustaan n. 1,7 km. Kokemäenjoki lähellä.
Ajo-ohje Kokemäen keskustasta Kakkulaistentietä n. 1,7 km, josta vasemmalle Orjapaadentielle. Toinen talo vasemmalla.
 
Asumiskustannukset
Kiinteistövero 473,00 €
 
Hintatiedot
Velaton hinta 99.000,00 €
Myyntihinta 99.000,00 €