Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Katri Kuivakoski
044-0565001
Harjavallank. 11, Harjavalta, Tulkkilant. 15, Kokemäki

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Ryhdikäs hyvin hoidettu ok-talo todella hyvällä paikalla koulujen ja palvelujen lähellä. Tiloja kolmessa kerroksessa; pesu- ja kodinhoitotilat sekä kellari- ja varastotilaa kellarikerroksessa. Iso keittiö, jonka kodinkoneista suurin osa uusittu -19. Talon yhteydessä myös tilava lasitettu terassi. Lisäksi tontilla erillinen autotalli/varastorakennus, jossa myös hyvät verstastilat. Tärkeitä remonteita tehty 2000-luvulla; mm. katto, pesutilat, käyttövesiputket, ikkunat sekä salaojat- ja sadevesikaivot. Sähkö- ja puulämm. Kaupungin vesi- ja viemäriliittymät, viemäriin liitytty -11. Valokuitu. Suojainen n. 1400 m² tontti, mukava sijainti päättyvän tien varressa. Kuntokartoitus tehty. Kannattaa tutustua!
Rakennus
Tyyppi Omakotitalo
Sijainti Niementie 1, 32800 KOKEMÄKI
Tilat 6h+k+khh+s
Asuin- / kokonaispinta-ala 145,0 m2 / m2
Rakennusvuosi 1947
Kattotyyppi / Kate Harja/pelti
Kerrosluku 2
Lämmitys Sähkö ja puu. Sähköpattereita,2 takkaa sähkövastuksella + ilmalämpöpumppu. Lisäk
Rakennusaine Puu
Energialuokka E2018
Energiatodistus Kyllä
Tilat / Pinta-alat Tiloja kolmessa kerroksessa. Keskikerroksessa kuisti, eteinen, keittiö, olohuone, makuuhuone ja wc. Yläkerrassa 2 huonetta, aula ja wc. Kellarikerroksessa takkahuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, wc ja varastotiloja. Pinta-ala yht. n. 145 m². Lisäksi talon yhteydessä lasitettu terassi. Asuinrakennuksen lisäksi autotalli/varastorakennus (n. 100 m²), jossa at:n lisäksi 3 huonetta.
Keittiö/varusteet Hyväkuntoiset puiset kaapistot, iso jääkaappi, sähköliesi (-19), liesituuletin (-19), astianpesukone (-19).
Kph/wc/varusteet Pesutilat kellarikerroksessa, tilat rem. n. -05-07. Kylpyhuoneessa suihku. Kodinhoitohuoneessa kaapistot ja pesukoneliitäntä. Saunassa sähkökiuas. Lattialämmitys pesutiloissa, kodinhoitohuoneessa ja takkahuoneessa. Kaikissa kerroksissa erillinen wc.
Pintamateriaalit Seinissä pääosin tapettia ja lattioissa laminaattia. Laatoitetut pesutilat.
Sauna Kyllä
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Ryhdikäs hyvin hoidettu ok-talo todella hyvällä paikalla koulujen ja palvelujen lähellä. - Tiloja kolmessa kerroksessa; pesu- ja kodinhoitotilat sekä kellari- ja varastotilaa kellarikerroksessa. - Iso keittiö, jonka kodinkoneista suurin osa uusittu -19. - Talon yhteydessä myös tilava lasitettu terassi. - Lisäksi tontilla erillinen autotalli/varastorakennus, jossa myös hyvät verstastilat. - Tärkeitä remonteita tehty 2000-luvulla; mm. katto, pesutilat, käyttövesiputket, ikkunat sekä salaojat- ja sadevesikaivot. - Sähkö- ja puulämm. - Kaupungin vesi- ja viemäriliittymät, viemäriin liitytty -11. - Valokuitu. - Suojainen n. 1400 m² tontti, mukava sijainti päättyvän tien varressa. - Kannattaa tutustua!
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Kokemäki
Kylä/Kaup.osa Tulkkila
Tilannimi Ruohola
RN:o 1:14
Kiinteistötunnus 271-445-1-14
Tontin pinta-ala 1.439,0 m²
Tontin omistus Oma
Maasto Tasainen suojainen osin pensasaidan ympäröimä puutarhatontti.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus 300 k-m²
Kiinnitykset 170.363,77 €
Lisätietoja Kokemäen kaupunki
 
Asuinaluetietoja
Palvelut Kaikki keskustan palvelut lähietäisyydellä.
Koulut Keskustan koulut ja päiväkoti alle 1 km.
 
Asumiskustannukset
Kiinteistövero 152,90 €
 
Hintatiedot
Velaton hinta 124.000,00 €
Myyntihinta 124.000,00 €