Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Katri Kuivakoski
044-0565001
Harjavallank. 11, Harjavalta, Tulkkilant. 15, Kokemäki

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Kodikas pienen perheen talo, jossa hyvät tilat myös säilytykseen ja varastointiin. Tilava tupakeittiö, jonka pinnat päivitetty kauniin vaaleiksi. Ruokailutilassa komea leivinuuni. Sauna- ja pesutilat -86 valm. laajennusosassa, jossa myös lämmin varastohuone. Laajennuksen yhteydessä taloon tehty myös isompi remontti (mm. rakenteiden lisäeristys, putket suojaputkiin, ikkunat, sähköpatterit). Erillinen autokatos/varastorakennus. Tasainen hoidettu n. 2000 m² puutarhatontti. Hyvin pidetty kokonaisuus, tästä on seuraavan omistajan hyvä jatkaa!
Rakennus
Tyyppi Omakotitalo
Sijainti Pikkuasevelitie 7, 32810 PEIPOHJA
Tilat 3h+k+khh+s
Asuin- / kokonaispinta-ala 100,0 m2 / m2
Rakennusvuosi 1945, laaj. 1986
Kattotyyppi / Kate Harja/pelti
Kerrosluku 1,5
Lämmitys Sähköpatterit (-86), leivinuuni, puuhella, Porin matti.
Rakennusaine Puu/garaattilevy
Energialuokka E2018
Energiatodistus Kyllä
Tilat / Pinta-alat Eteinen, tupakeittiö, olohuone, vierashuone, pukuhuone, kylpyhuone, sauna ja wc, pinta-ala n. 70 m², lisäksi lämmin varastohuone n. 9 m². Yläkerrassa aula ja makuuhuone, pinta-ala n. 30 m². Yläkerrassa normaalia huonekorkeutta matalampaa tilaa. Tontilla myös erillinen autokatos/varastorakennus n. 40 m².
Keittiö/varusteet Tilava tupakeittiö. Keittiöosassa kaapistot, jääkaappi pienellä pakastelokerolla, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Tilavan tuvan puolella leivinuuni.
Kph/wc/varusteet Pesutilat -86 valm. laajennusosassa. Kylpyhuoneessa suihku ja lattialämmitys. Saunassa sähkökiuas. Erillinen wc, jossa pesukoneliitäntä. Lisäksi pukuhuone.
Pintamateriaalit Seinissä paneelia ja tapettia, lattiat parkettia ja muovimattoa. Keittiön ja eteisen katto- ja seinäpinnat uudistettu kauniin vaaleiksi lähivuosina. Pesutilat laatoitettu.
Sauna Kyllä
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja Kodikas pienen perheen talo, jossa hyvät tilat myös säilytykseen ja varastointiin. - Tilava tupakeittiö, jonka pinnat päivitetty kauniin vaaleiksi. Ruokailutilassa komea leivinuuni. - Sauna- ja pesutilat -86 valm. laajennusosassa, jossa myös lämmin varastohuone. - Laajennuksen yhteydessä taloon tehty myös isompi remontti (mm. rakenteiden lisäeristys, putket suojaputkiin, ikkunat, sähköpatterit). - Erillinen autokatos/varastorakennus. -Tasainen hoidettu n. 2000 m² puutarhatontti. - Hyvin pidetty kokonaisuus, tästä on seuraavan omistajan hyvä jatkaa!
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Kokemäki
Kylä/Kaup.osa Peipohja
Tilannimi Kaijala
RN:o 1:225
Kiinteistötunnus 271-422-1-225
Tontin pinta-ala 1.900,0 m²
Tontin omistus Oma
Maasto Tasainen hoidettu pihapiiri istutuksineen.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rakennusoikeus e=0,25
Kiinnitykset 100.000,00 €
Lisätietoja Kokemäen kaupunki
 
Asuinaluetietoja
Palvelut Kokemäen keskustaan n. 3 km. Päiväkoti ja ammattikoulu alle 1 km.
Liikenneyhteydet Rautatieasema ja pikavuoropysäkki alle 1 km.
 
Asumiskustannukset
Kiinteistövero 158,00 €
 
Hintatiedot
Velaton hinta 59.500,00 €
Myyntihinta 59.500,00 €