Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa
Haetaan kuvia..

Kimmo Heinonen
0400-502610
Ahventie 4 A (6.krs), 02170 Espoo

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Tämä "uusi" asunto on juuri valmistunut laajasta remontista ja odottaa uusia asukkaita viihtymään. Sörnäisten alue on yksi Helsingin halutuimmista asuinalueista ja talon LVIS-saneerauksen jälkeen tarjolla on herkkua. Samasta talosta on valmistunut useita erikokoisia asuntoja ja asuntojen vuokraaminen on käynnissä. Varmista että saat mieleisesi. Asunnoissa on uudet tasokkaat kaakeloidut kylpyhuoneet joissa suihku, käsienpesuallas, peili, wc, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Huonetiloissa harmaa laminaattiparketti ja maalatut valkoiset seinät. Tyylikäs valkoinen keittiö. Talossa on pyykinpesutupa, saunaosasto ja huippunopea 50/50 megan perusnopea laajakaista (valokuitu). Halutessasi saat lisää nopeutta ja lisäpalveluja. VARAA OMA ESITTELY; kimmo.heinonen@asuntoleijonat.fi
Huoneisto
Tyyppi Kerrostalo
Sijainti Hämeentie 62 B 9 A, 00500 Helsinki
Tilat 1h+avokeittiö+kph
Asuin- / kokonaispinta-ala 38,0 m2 / 38,0 m2
Kerros/Kerroksia 4.
Hissi Kyllä
Ikkunoiden suunta Näkymät rauhalliselle sisäpihalle.
Keittiö/varusteet Uusi valkoinen keittiö. Jääkaappi, mikro, pesuallas.
Wc/varusteet Uusi tyylikäs kaakeloitu kylpyhuone. Suihku, käsienpesuallas, peili, wc, lattialämmitys ja pesukoneliitäntä.
Kylpyhuone/varusteet Uusi tyylikäs kaakeloitu kylpyhuone. Suihku, käsienpesuallas, peilikaappi, wc, lattialämmitys ja pesukoneliitäntä.
Tupakointi kielletty: Kyllä
Lisätietoja Talossa on hyvä saunaosasto, pyykinpesutupa ja pyörävarasto. Pintamateriaalit: Uudet pinnat. Valkoiset seinät ja harmaa laminaatiparketti. Säilytystilat: Kaapit. Laajakaista otetaan käyttöön tammikuussa 2020.
Energialuokka E
Energiatodistus Kyllä
 
Vuokrausehdot
Vapautuu Heti vapaa
Vuokra 880,00 €
Vuokra-aika Toistaiseksi voimassaoleva (sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta).
Vakuuden määrä 1.760,00 €
Vakuus Pankkitalletus
Vesimaksut 20,00  €/hlö/kk
Muut maksut Sähkömaksu on 20 €/kk. Omaa sähkönostosopimusta ei tarvita. Kotivakuutus.