Näytä kaikki kuvat uudessa ikkunassa

Päivi Rytkönen
040 722 5395
Kaskitie 2, 33540 Tampere

Lähetä sähköpostia
Ota yhteyttä / Tilaa esite
Kerro kaverille

Kyseessä on uniikki paikallisen perinneyhdistyksen noin 10 vuotta sitten pieteetillä korjaama entisen Kyron paperitehtaan vanha käsin isketystä tiilestä 1920-luvun lopulla rakentama ja hyvin säilynyt tiilitalo. Entisen kuivurin osuus on peruskorjattu nykyaikaiseksi, nykyaikaisine keittiöineen ja kaksine vessoineen (toinen ns. invavessa) ja toimistoineen ja lattialämmityksineen. Entisen viljamakasiinin puoli jätetty pitkälti alkuperäisen näköiseksi, siellä on kaunis elävä käsin tehty tiili seinissä, paksuja runkotolppia näkyvissä ja puulattia. Siilot on poistettu mutta kaksi on jätetty jäljelle. Alasalissa toimii nyt ravintola, joka on vuokrattu. Tämä on kylmää tilaa samoin kun sen yläpuolella oleva ullakko, joka on toiminut joskus museoesineiden esittelytilana. Yläkerran toimistossa on ollut monenlaista vuokralaista, mm. hierojaa, ym. Välipohjan eristämällä alakerran voisi muuttaa lämpimäksi tilaksi. Paikka sopii jo tällaisenaan hyvin monenlaiseen yritystoimintaan: kesäravintolaksi, muutaman yrityksen yhteistoimistoksi, showroomiksi, tai esim. verstaaksi vaikka sepälle. Tai yhdessä naapurissa myynnissä olevan 138 k-m2 kellari-varaston kanssa eläintenhoitopaikaksi. Lämpimänä tilana rakennuksen käytöllä on enää mielikuvitus rajana (ja toki rakennusvalvonta ja ELY-keskus). Rakennuksen julkisivu on kaavassa suojeltu. Ulkona on tehty vuosi sitten salaojitustyöt ja käytetty markkinoiden parasta materiaalia, piha on tasoitettu ja teitä paranneltu (remontin kustannus oli yli 10000 e). Tontilla ei ole lisärakennusoikeutta, koska rakennuksen julkisivu on suojeltu ja tontti on kaavassa puistoaluetta (VP). Kyröskoskelle tulee tulevaisuudessa uusi yleiskaava ja sen jälkeen asemakaava.Rakennuksen sisällä voi tehdä järkeviä muutoksia. Kauppaan kuuluu sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Mahdollisuus nopeaan laajakaistaan. Rakennuksessa on olemassa hälytinjärjestelmä. Ostaja maksaa normaalit kiinteistökaupan kulut: kaupanvahvistus, lainhuudon haku, varainsiirtovero 4 % kiinteistön kauppahinnasta sekä erottamiskulut n. 1020 euroa. Kaupan oheen voidaan neuvotella myynnistä edullisella hinnalla: 1) oikeus 5x3m venevalkamaan läheisen Pappilanjoen varressa, 2) osuuksia yhteisiin vesi- ja maa-alueisiin, 3) läheinen kellari-varastorakennus, sekä 4) pieni metsäpalsta jokivarressa (puolen km päässä). Tarkemmin sanottuna kyse on noin 0,23 ha määräalasta, tilasta Valkjärvi 1:61, kiinteistötunnus 108-418-1-61. Tontti käsittää käytännössä asfalttiteiden rajaaman alueen. Rakennuksen kerrosala on 182 m2. Tampereelta matkaa vain 40 km. Soita ja kysy lisätietoja / Päivi Rytkönen p. 040 722 5395 Asuntolähde LKV
Rakennus
Tyyppi Liiketila
Sijainti Korkomäentie 1, 39200 KYRÖSKOSKI
Tilat Kuivuri-, makasiini-, ravintolarakennus
Asuin- / kokonaispinta-ala m2 / m2
Rakennusvuosi 1920
Kattotyyppi / Kate Harjakatto / tiilikate
Kerrosluku 2/2
Lämmitys Ei lämmitystä
Rakennusaine Tiili
Energiatodistus Ei
Tilat / Pinta-alat Vanha kuivuri-makasiinirakennus, joka kuivurin osalta remontoitu ravintolatilaksi, 2 x wc, keittiö, toimisto, näyttely- ja varastotiloja.
Keittiö/varusteet Pieni keittiö, valkoiset keittiökaapistot.
Kph/wc/varusteet Kaksi kpl wc, nykyaikaiset.
Pintamateriaalit Seinät vahvaa punaista tiiltä ja lattiat vahvaa vanhaa lankkua (puuta).
Kunto Hyvä-/tyydyttävä, peruskunto
Vapautuu Vuokrattu.
Lisätietoja Kohteen harvinaisuuden ja *erikoisuuden* vuoksi suosittelemme yhteydenottoa meihin ja paikanpäällä tutustumista kohteeseen huolellisesti.
 
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki Hämeenkyrö
Kylä/Kaup.osa Kyröskoski
Tilannimi Hämeenkyrö
Kiinteistötunnus 108-418-1-61
Tontin omistus Oma
Maasto Tasainen, puistomainen.
Maaperä ja kasvusto Ei juurikaan puustoa.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Rasitteet / oikeudet Pyydä sähköinen esite.
 
Asuinaluetietoja
Ajo-ohje Päivi Rytkönen p. 040 722 5395. Jos navigaattorisi ei tunnista uutta Kuivurinkatua, kokeile Korkomäentie 1.
 
Hintatiedot
Velaton hinta 90.000,00 €
Myyntihinta 90.000,00 €